Administratieve dienstverlening

HomeWat kunnen wij voor u betekenen?Administratieve dienstverlening

Inrichten | begeleiden administratie

U heeft veelal een administratief medewerk(st)er in dienst. U bent prima zelf in staat de financiële administratie te (laten) boeken. Voor de interpretatie van uw cijfers, het herkennen van trends, kansen en bedreigingen heeft u graag een expert als klankbord. Wij kijken graag voor u verder dan de cijfers. Dat doen wij op verzoek, maar ook omdat wij zien dat het nodig is. Onze dienstverlening gaat van begeleiden van uw administratief medewerk(st)er t/m het identificeren van de valuedrivers van uw onderneming en het sturen op waardecreatie binnen uw onderneming.

Verzorgen administratie

Besteedt u uw tijd bij voorkeur aan ondernemen? Dan is uitbesteden van uw administratie aan ons een prima optie! Wij zorgen ervoor dat u op ieder moment weet hoe u ervoor staat. Wij doen de administratie volledig digitaal en veilig online. Hierdoor heeft u 24/7 volledig inzicht in de stand van zaken.

Doet u waar u goed in bent. Doen wij waar wij goed in zijn!.

Administratieve processen lenen zich bij uitstek voor automatisering. Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden administraties nog efficiënter te maken. Inkoopfacturen worden direct vanuit de leverancier naar de administratie gemaild. Facturen van leveranciers als Vodafone en Eneco worden door slimme apps opgehaald en naar de administratie gemaild. UBL (Uniform Business Language) zorgt voor 100% herkenning.

Verkoopfacturen maakt en mailt u eenvoudig vanuit ons platform. Rabobank, ING, ABN-AMRO en Knab bank worden gekoppeld met de administratie.

Heeft u al een eigen online administratie?
Geen probleem, ook die optimaliseren en integreren wij met onze systemen!

van-oevereren-online-overzicht-rapportages-2016Door de verregaande automatisering en digitale aanlevering kunnen wij de administratie op weekbasis bijwerken. Daardoor kunnen wij de volgende aanvullende diensten leveren:

  • Debiteurenbewaking en aanmaningenbeheer
  • Betalingsvoorstellen en –batches
  • Incassovoorstellen en -batches

Maandelijks wordt output geleverd via online rapportages en analyses, zodat u steeds op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen.

Voor een voorbeeld dashboard verwijzen wij u naar onze online rapportage omgeving.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. Bel ons of vul het formulier hier onder in.

Neem contact op...

  • Invullen indien u gebeld wilt worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.