Nieuwsbrieven voor het MKB

HomeOverzicht Nieuwsbrieven voor het MKB

De Eerste Kamer stemde gisteren in met het wetsvoorstel Arbeidsmarkt in balans (WAB). Dit betekent dat werkgevers per 1 januari 2020 te maken krijgen met nieuwe regels voor ontslag, flexwerk en WW-premies. Wat betekent dit voor u?

  • Gepubliceerd op
Lees verder

Per 25 mei 2018 treedt de AVG, de nieuwe Europese privacywet, in werking. Ook u krijgt vrijwel zeker met deze wetgeving te maken. De aankomende tijd zullen wij ik u over dit onderwerp informeren zodat u zich goed kunt voorbereiden. Uiteraard zijn wij u hierbij graag van dienst.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze nieuwsbrief onder andere informatie over: Oninbare oude facturen? Vraag op tijd de btw terug, WBSO: meld op tijd gerealiseerde S&O-uren 2017, Wat levert de verlaging vennootschapsbelasting u op en Nieuws per doelgroep.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze nieuwsbrief o.a.: Verruiming termijn aangifte ziekte en herstel eigenrisicodragers, Oudedagsverplichting dga jaarlijks oprenten met marktrente, Werkgever is verantwoordelijk voor het registreren van gewerkte uren, Checklist voor het werken met uitzendkrachten en Nieuws per doelgroep.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze MKB nieuwsbrief o.a.: Kantoornieuws, Wat gebeurt er met de BOR door afschaffing Pensioen in eigen beheer?, Belangrijke wijzigingen in de Arbowet per 1 juli 2017, Op 31 december van dit jaar loopt restschuldregeling eigen woning af, Nieuws per doelgroep, en meer…

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze MKB nieuwsbrief: Kantoornieuws, Stamrecht in uw bv? Mogelijk kink in de kabel bij afkoop pensioen eigen beheer, Meer duidelijkheid betreft btw-heffing privégebruik auto van de zaak en Salaris dga: wanneer meer of minder dan het gebruikelijk loon.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze nieuwsbrief onder andere: Kantoornieuws, Wat doet u met uw pensioen in eigen beheer? Doorloop vier stappen, Mogelijke compensatie transitievergoeding vanaf 2019, Wanneer heeft een stagiair of starter recht op loon en Nieuws per doelgroep.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze MKB nieuwsbrief: Pensioen in eigen beheer afgeschaft, Verhuur zakelijke deelauto kan zonder bijtelling, 2% of 6% bij overdracht kantoorpand, Levering aan ondernemers in het buitenland en btw en Nieuws per doelgroep.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

Digitale administratie – Er is veel te doen om de administratie. Technologische ontwikkelingen gaan hard!
Waar anderen scan en herken oplossingen bieden zijn wij alweer een stap verder.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze van Oeveren Accountants MKB nieuwsbrief Februari 2017 onder andere: Kantoornieuws, Top 10 wijzigingen voor 2017, Vergeet btw over privégebruik auto niet aan te geven, Gebruikelijk loon voor dga verhoogd en Kort nieuws & Tips voor het MKB.

  • Gepubliceerd op
Lees verder