Nieuwsbrieven voor het MKB

HomeOverzicht Nieuwsbrieven voor het MKB

In deze MKB nieuwsbrief: Kantoornieuws, Stamrecht in uw bv? Mogelijk kink in de kabel bij afkoop pensioen eigen beheer, Meer duidelijkheid betreft btw-heffing privégebruik auto van de zaak en Salaris dga: wanneer meer of minder dan het gebruikelijk loon.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze nieuwsbrief onder andere: Kantoornieuws, Wat doet u met uw pensioen in eigen beheer? Doorloop vier stappen, Mogelijke compensatie transitievergoeding vanaf 2019, Wanneer heeft een stagiair of starter recht op loon en Nieuws per doelgroep.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze MKB nieuwsbrief: Pensioen in eigen beheer afgeschaft, Verhuur zakelijke deelauto kan zonder bijtelling, 2% of 6% bij overdracht kantoorpand, Levering aan ondernemers in het buitenland en btw en Nieuws per doelgroep.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

Digitale administratie – Er is veel te doen om de administratie. Technologische ontwikkelingen gaan hard!
Waar anderen scan en herken oplossingen bieden zijn wij alweer een stap verder.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze van Oeveren Accountants MKB nieuwsbrief Februari 2017 onder andere: Kantoornieuws, Top 10 wijzigingen voor 2017, Vergeet btw over privégebruik auto niet aan te geven, Gebruikelijk loon voor dga verhoogd en Kort nieuws & Tips voor het MKB.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze nieuwsbrief: Wet aanpak schijnconstructies: ken uw risico’s en verplichtingen, Aanpassingen wettelijk minimumloon: meer dan alleen indexatie, Loonkostenvoordelen vanaf 2017: laat geen geld liggen, Auto: wijzigingen bijtelling, DGA: pensioen in eigen beheer en gebruikelijk loon, Varia loon- en premieheffingen en Arbeidsrecht en varia.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

In deze nieuwsbrief onder andere: Afschaffing pensioen in eigen beheer bijna rond!, Modelovereenkomsten op een laag pitje, Vijf tips voor schenken familiebedrijf en Lage bijtelling nul-emissie auto vanaf 2019 beperkt.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

Voor u liggen de eindejaarstips voor 2016. In deze tips hebben wij zo veel mogelijk rekening gehouden met de plannen van het kabinet voor volgend jaar.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

Einde pensioen in eigen beheer! Wat moet u nu doen? Bijtelling auto van de zaak ondanks verbod privégebruik. Uw studerend kind bij u op de loonlijst. Uit dienst? Telefoon terug of afrekenen. Kort nieuws & Tips.

  • Gepubliceerd op
Lees verder

Op Prinsjesdag presenteerde het kabinet de Miljoenennota 2017 en dus ook het Belastingplan 2017. Het Belastingplan steunt op drie pijlers: het in evenwicht brengen van de koopkracht, het vereenvoudigen van het belastingstelsel en de bestrijding van ongewenst gebruik van fiscale regels. In deze special staan de belangrijkste gevolgen van de Miljoenennota.

  • Gepubliceerd op
Lees verder